Leren & Werken In Willekom

Medewerkersbeleid

De voorziening neemt de zorg op zich bekwame begeleiding in dienst te nemen.

Willekom vzw hecht veel belang aan begeleiders die werken vanuit de visie van het burgerschapsparadigma, het emancipatorische en contextuele denken. Flexibiliteit, aanpassingsvermogen en inventiviteit zijn eveneens belangrijke competenties.

Willekom investeert in een professionele begeleiding van de medewerkers. Door regelmatige bijscholing van de medewerkers werken we voortdurend aan een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Leren in Willekom

Willekom vzw vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het leerproces van studenten uit de zorgsector. Elk jaar krijgen studenten uit het dag- en volwassen onderwijs de kans tot stage waarbij hun groei- en leerproces in nauwe samenwerking met de school wordt opgevolgd en begeleid. Hiermee willen we investeren in studenten, want de stagiair van vandaag is onze collega van morgen.

Ben je geïnteresseerd in een boeiende stageplaats dan kan je contact opnemen met Jan Gysbrechts per e-mail (jangysbrechts@willekom.be) of telefonisch 015 29 03 60

Vrijwilligers

Naast de vaste medewerkers wil onze organisatie graag samenwerken met enthousiaste vrijwilligers.

Ze kunnen helpen in de tuin of bij de vele klusjes, mee-werken in de leefgroep zelf : wandelen, assisteren bij maaltijden, samen winkelen of activiteiten doen, samen gezellig een terrasje doen...of een handje toesteken bij feesten. Helpende handen die een onmisbare schakel vormen in onze werking...

Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? Neem contact op met Leen Van Heukelom per e-mail (leenvanheukelom@willekom.be) of telefonisch (015 29 03 60)

Jobstudenten

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste jobstudenten.

Wil jij graag de handen uit de mouwen steken en meewerken in onze voorziening?

Neem dan contact op met Katleen De Jonghe per e-mail (katleendejonghe@willekom.be) of telefonisch (015 29 03 60)

Meer info