Vakantieopvang voor jonge kinderen die nood hebben aan een klein groepje met een meer individuele aanpak en activiteiten op basaal niveau.

Vakantieopvang voor jongeren eerder gebaat zijn bij het werken in kleinere groepjes, waar zowel individueel als beginnend samenspelen mogelijk is.

Vakantiewerking die zich richt naar jongeren die graag deelnemen aan knutsel-, kook- en sportactiviteiten, spelletjes en uitstappen. 

Opvang die zich richt op leerlingen tijdens de maandelijkse lesvrije dagen van het St. Janshof.

Willekom vzw biedt dagopvang, verblijf en dienstverlening aan personen met een mentale of meervoudige beperking, of met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Willekom vzw biedt zowel kortdurende als langdurige ondersteuning aan.

Voor personen met een persoonsvolgend noodbudget realiseert Willekom vzw op korte termijn de gewenste ondersteuning op maat.

Het kortdurende verblijf kan je het beste vergelijken met een soort hotel: huiselijk, knus en op maat van onze gasten. Bij ons is het altijd een beetje vakantie.

Willekom richt zich tot alle personen met een mentale / fysieke of meervoudige beperking, zonder onderscheid in leeftijd, ernst van de handicap of filosofische overtuiging.

Hier vindt u meer informatie over onze werking. Indien u nadien nog vragen heeft of bijkomende info wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail of telefoon. Ouders, vertegenwoordigers of andere geïnteresseerden zijn na telefonische afspraak, altijd van harte welkom voor een bezoekje aan onze voorziening.

Leen Van Heukelom
Directeur

Nieuwsberichten

De laatste nieuwtjes uit Willekom!

Willekom updated their cover photo.

3 days 8 hours ago

Willekom

3 days 8 hours ago

Dag allemaal Komende zaterdag 2 December is het weer zover. Voor het tweede jaar op rij organiseren Willekom en Pasform, i.s.m. met Buitengewoon Meedoen Mechelen, een fuif voor personen met een beperking. Een fuif is altijd plezant, maar deze fuif

Willekom

4 days 55 seconds ago

Een verjaardag laten we niet zonder een feestje voorbij gaan 🤪

Willekom

1 week 1 day ago

Snoezel te klein, geen probleem.. daar vinden we wel wat op 😉 #EvenhelemaalZen

Willekom

1 week 1 day ago

🔎Gezocht: een leuke en betaalbare woonplek voor een van onze cliënten. Lees hieronder haar oproep ⬇️ 👋Hoi, Ik ben Nathalie*, Ik ben een jonge vrouw van 31 jaar. Ik ben op zoek naar een leuke en betaalbare kangoeroe woning of