Vakantieopvang voor jonge kinderen die nood hebben aan een klein groepje met een meer individuele aanpak en activiteiten op basaal niveau.

Vakantieopvang voor jongeren eerder gebaat zijn bij het werken in kleinere groepjes, waar zowel individueel als beginnend samenspelen mogelijk is.

Vakantiewerking die zich richt naar jongeren die graag deelnemen aan knutsel-, kook- en sportactiviteiten, spelletjes en uitstappen. 

Opvang die zich richt op leerlingen tijdens de maandelijkse lesvrije dagen van het St. Janshof.

Willekom vzw biedt dagopvang, verblijf en dienstverlening aan personen met een mentale of meervoudige beperking, of met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Willekom vzw biedt zowel kortdurende als langdurige ondersteuning aan.

Voor personen met een persoonsvolgend noodbudget realiseert Willekom vzw op korte termijn de gewenste ondersteuning op maat.

Het kortdurende verblijf kan je het beste vergelijken met een soort hotel: huiselijk, knus en op maat van onze gasten. Bij ons is het altijd een beetje vakantie.

Willekom richt zich tot alle personen met een mentale / fysieke of meervoudige beperking, zonder onderscheid in leeftijd, ernst van de handicap of filosofische overtuiging.

Hier vindt u meer informatie over onze werking. Indien u nadien nog vragen heeft of bijkomende info wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail of telefoon. Ouders, vertegenwoordigers of andere geïnteresseerden zijn na telefonische afspraak, altijd van harte welkom voor een bezoekje aan onze voorziening.

Leen Van Heukelom
Directeur

Nieuwsberichten

De laatste nieuwtjes uit Willekom!

Willekom

6 days 8 hours ago

FUIF CHALLENGE!
Wanneer ons evenement 100 keer gedeeld wordt!
DAN gaat de begeleiding van Willekom een dansje doen op de fuif!

We zien je graag op onze fuif en DELEN MAAR 😄

Willekom

2 weeks 5 days ago

BELANGRIJK BERICHT:
Zet het in de agenda en kom mee feesten! 👻🎃
🙌🏻We zien je graag terug op onze fuif in jouw scary outfits 🧛🏼‍♀️🧙🏻‍♀️(niet verplicht)

Willekom

3 weeks 1 day ago

WILLEKOM in MECHELEN zoekt Mobiel Ambulante / begeleider : voltijds contract Voorstelling organisatie Willekom vzw is een kleinschalige voorziening voor kinderen en volwassenen met een beperking. Willekom biedt verblijf en dagopvang aan: langdurig en kortdurend. Willekom wenst zijn zorgaanbod verder

Willekom

3 weeks 1 day ago

Hopelijk tot dan😀
Vergeet niet in te schrijven!

Willekom

1 month 2 days ago

De zomer van de speelclub zit er op! We zien jullie graag zo snel mogelijk terug 🤩