Vakantieopvang voor jonge kinderen die nood hebben aan een klein groepje met een meer individuele aanpak en activiteiten op basaal niveau.

Vakantieopvang voor jongeren eerder gebaat zijn bij het werken in kleinere groepjes, waar zowel individueel als beginnend samenspelen mogelijk is.

Vakantiewerking die zich richt naar jongeren die graag deelnemen aan knutsel-, kook- en sportactiviteiten, spelletjes en uitstappen. 

Vakantiewerking die zich richt op jongeren die genieten van basale activering aangeboden in een kleine leefgroep.

Uitstappen op de lesvrije dagen van de school, BUSO St. Janshof.


Willekom vzw biedt dagopvang, verblijf en dienstverlening aan personen met een mentale of meervoudige beperking, of met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Willekom vzw biedt zowel kortdurende als langdurige ondersteuning aan.

Voor personen met een persoonsvolgend noodbudget realiseert Willekom vzw op korte termijn de gewenste ondersteuning op maat.

Het kortdurende verblijf kan je het beste vergelijken met een soort hotel: huiselijk, knus en op maat van onze gasten. Bij ons is het altijd een beetje vakantie.

Willekom richt zich tot alle personen met een mentale / fysieke of meervoudige beperking, zonder onderscheid in leeftijd, ernst van de handicap of filosofische overtuiging.

Hier vindt u meer informatie over onze werking. Indien u nadien nog vragen heeft of bijkomende info wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren via e-mail of telefoon. Ouders, vertegenwoordigers of andere geïnteresseerden zijn na telefonische afspraak, altijd van harte welkom voor een bezoekje aan onze voorziening.

Leen Van Heukelom
Directeur

Nieuwsberichten

De laatste nieuwtjes uit Willekom!

Willekom

3 days 4 hours ago

We zeggen het vaak te weinig: Ouders, voogden, partners in de zorg, sympathisanten, vrijwilligers en zoveel meer… We bewonderen uw kracht en positiviteit, jullie moed om telkens weer door te gaan. Uw talent om ervoor te zorgen dat uw oogappel

Willekom updated their cover photo.

5 days 3 hours ago

Help jij ons groeien?
Met deze kwaliteitsbevraging richten we ons tot het netwerk van onze gasten/cliënten.

Uw feedback maakt het ons mogelijk om onze werkingen te blijven verbeteren.

Willekom

5 days 23 hours ago

QUIZ FOR SPECIALS!
Deze quiz is voor onze gasten!
Inschrijven via dagpauw@willekom.be

Willekom

1 week 5 hours ago

Een tijdje geleden gingen we op uitstap naar Planckendael: het was een "beestachtige" dag.

Willekom

2 weeks 2 days ago